fbpx

Víz=éltető erő

Mit jelent nekünk a víz? A víz az élet forrása, hiszen a földi életünket magzatként vízben kezdjük. Testünk 75% víz, vagyis jórészt vízből állunk. Gondoljuk el, milyen hatással van ránk a víz, amit megiszunk?

A víz energetizálható, ezt már régóta tudjuk. Vagyis egy pohár víz feltölthető energiával, akár színek, akár a nap által. Az ilyen víz, amit megiszunk, az táplálja a testünk. Ha pedig a pohár vizet fel lehet tölteni, akkor a testünket is fel lehet tölteni energiával, mert a testünkben élő víz reagál a gondolatainkra.

Kristályokkal is programozhatjuk a vizet, erre is vannak tudományos bizonyítékok. A kristályt a vízbe kell helyezni, akár maradhat benne folyamatosan.

A vizet a szeretetünk erejével is programozhatjuk. A szívből fakadó szeretetteljes érzések megváltoztatják a víz energetikáját. A krilian fotók már régóta bizonyítják, hogy a vízre hatással van az amit gondolunk vagy átadunk annak. Tekintsünk a vízre, mint egy támogató energiaforrásra!

Próbáld ki otthon te is, miként változik a víz, annak függvényében, hogy mit teszel vele. Nekem is meg kellett tapasztalnom a fenti dolgok erejét, mert én sem hittem el.

Még szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .