fbpx

Oltsd ki a félelmet a lelkedben

Erre a szétszakító erőre többé nincs szükséged. A FÉL-ELEM csupán egy állapot. Rendben van, ha félsz, csak ismerd fel, és ha már nincs rá szükséged, akkor engedd el.

Úgy érzem hogy a világ jelenleg tele van félelemmel, bármerre nézek, ott van. Az emberek szenvednek, mert félnek. Nem beszél róla senki, mert nem illik, de attól még ott van és marja belülről a lelkeket.

A félelem fizikailag a tested állandó szűkületben tartja. A szerveid és izmaid összehúzódnak, feszülnek. Mint amikor jön a medve. A medve valós félelem, hiszen nagyobb is erősebb is.

A félelem viszont behozhatja a medvét az életedbe, ami addig nem volt valós, az valóssá válik. A városban a medve sok minden lehet, attól függően épp mi van a fejedben. Félsz, hogy leáll a metró, félsz, hogy a zebrán lelépnek eléd, ha autóval mész. Félsz, hogy lekésed a villamost. Bármi lehet.

Ezt a félelmet el kell csendesíteni. Valójában miért félsz? Miért félünk? A félelem megvéd miket a veszélytől, de ha túl sokáig tartjuk magunkat félelemben, az viszont árt a testnek és léleknek egyaránt.

A túlélés eszköze. A városi dolgok nem tartoznak a túléléshez, nem az életünk múlik rajta, hogy elérjük e a villamost, vagy sem. Csupán a magunk által kreált dolgok múlnak rajta. Könnyen lehet, hogy valójában semmi sem fog történni, ha elkésünk a munkahelyről, lehet, hogy épp aznap a főnök is késik. Az is lehet, hogy azzal egy számodra kellemetlen szituációt „késel le”.

A félelem felismerése után SZERETETET kell magadba gyűjteni. A világ tele van vele, minden energia, és mindent energia mozgat. A szeretet energiája elérhető, ott van mindenhol. Főleg pedig benned. A szív-tér hordozza a szeretet energiáját. Az elme fél, a szív szeret.

A szívben lévő szeretet energia békességet és nyulamat hoz a testnek és léleknek egyaránt. A gondolatokat félre kell állítani, és csak a szív hangjára figyelni. Nem tudom másképp leírni szavakkal, én is így tettem, teszek minden alkalommal, amikor félek.

A szeretet ereje pedig megváltoztatja az életedet, még ha le is késed a villamost, akkor sem fogsz idegeskedni miatta, mert tudod, hogy a benned lévő békesség mindent megold.

Indulj el ezen az úton és tapasztald meg a saját életedben!

Még szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .