fbpx

Dr Joe Dispenza: Engedd el önmagad és válj új emberré

Kvantumfizika, idegtudomány, genetika.

A három téma kifejtése tökéletesen érthető és hétköznapi nyelven megfogalmazott mondatokban. A nehéz témákat olyan könnyedséggel tájra elénk, hogy egy gyermek is megértheti.

Az tudomány eddigi legújabb kutatásait foglalja össze azzal a céllal, hogy meg tudd változtatni az életed. Megmutatja, hogy a szokások és hiedelmek, hogyan raktározódnak az agyban, milyen kémiai reakciók által rögzülnek és hogyan tudod a kellemetlen szokásaid megváltoztatni, hogy egy új emberré válj, akinek sokkal jobb az élete. Mert a cél az, hogy egy új ember legyél, aki jobban érzi magát, sikeresebb, egészségesebb és jobban érti a saját testét.

„Ezt a könyvet a szenvedély hívta életre – azon őszinte törekvésem, hogy mindenki megérthesse: mindenünk meg van ahhoz, hogy jelentős változásokat érjünk el az életben. Ha sikerül nyitottan befogadnod az igazságot, és el tudod engedni azokat a berögzült meggyőződéseidet, amelyekkel a megszokott módon alakítod a valóságodat, erőfeszítéseid gyümölcsözőek lesznek.” Joe Dispenza

Az új ember, aki azáltal jöhet létre, hogy megváltoztatja a régi rossz szokásait, elkezd hinni a változásban, önmagában, a világban, kinyitja az elméjét és a szívét… nos ő lesz az, aki boldogan és kiegyensúlyozottan él, és ő lesz az, akinek nem lesz szüksége háborúkra és szenvedésre.

Idealistán hangzik? Az is. De az idealisták vitték előre a világot mindig is, soha nem a háborúskodók.

Még szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .