fbpx

Rezgések és tárgyak: tudományos háttér

A világunkban minden energia, ez nem spekulálás már, hanem tény. A tudomány egyre szélesebb körben bizonyítja be, hogy a régi tudományos tézisek nem úgy vannak, ahogy eddig gondolták. Lényegében a saját határaikat értékelik újra és még mindig nem értünk a végére. (Ha nem hiszed, nézz TED előadásokat)

Tehát minden energia, és mindennek van egy rezgése. Az emberi agy is képes kibocsátani agyi hullámokat és ezzel megváltoztatni a teret és a tárgyakat, ez is egy rezgés. William A. Tiller a Stanford Egyetem Emerikus professzora kutatja ezt a területet. Megalkotott egy gépet, amit IIED-nek nevezett el. Ez az eszköz képes mérni a meditatív állapotban kisugárzott energiát, vagyis agyhullámot. Az eszköz képes rögzíteni és visszasugározni is ezeket az agy által kibocsátott hullámokat.

A kísérleteiben azt bizonyította be, hogy a tér és idő egy másik pontján visszasugárzott hullámok megváltoztatták a tér minőségét. Azaz más mintázata lett a térnek, azt vette fel, amit a készülék kibocsátott, amit előtte egy meditatív állapotban lévő egyén segítségével vettek fel. A hullámok hatnak szerves és szervetlen dolgokra is a professzor kutatásai szerint. Ezt conditioned space-nek nevezte el, amit magyarra programozott térnek lehet lefordítani. Ami azt jelenti, hogy a tér energiája megváltozik.

Egy saját példa.

Amikor dühös vagyok és csinálok valamit, mondjuk a gyerekek felbosszantottak, de fel kell sepernem. Meg is teszem, majd elpakolok. Később lenyugszom, és elmegyek a seprű mellett és eszembe jut, hogy dühös voltam. Többször is előfordult már ez velem, más érzelmi állapotban és többféle tárggyal is. Nem tudtam pontosan mire vélni, de a fenti kutatás telesen megmagyarázza ezt.  

A tárgyakat fel lehet ruházni energiamintázattal! Nézd meg a saját életedben!

A tárgyak és a környezet átveszik az emberek kisugárzását, gondolatait, vagyis agyhullámait. Az emberek pedig érzékelhetik ezeket a hullámokat. Ez a kisugárzás, amit a másik emberen érzékelsz, a jelenlegi érzelmi állapota, ami lehet nyugodt, derűs tudatállapotát vagy épp azt, hogy dühös és menekülnél, vagy csak azt érzed, hogy nem stimmel valami. Hát ezért van!

Robot példa

Sokszor hallani, hogy robotok hülyeségeket, ijesztő dolgokat beszélnek. Az emberek megijedek, hogy mi ez. Szögezzünk le valamit, a robotok tárgyak, csupán van egy programjuk és szájuk, hogy kimondják. Az ember alkotta őket! Ugyan úgy hatással van rájuk az emberi elme, azaz az alkotójuk elméje! Azt kellene megvizsgálni, hogy akik alkották a robotokat, mit akarnak? Mit akarnak üzenni? Mi van a tudatalattijukban? Illetve mi van az emberiség tudatalattijában a robotokkal kapcsolatban?

A másik érdekesség, hogy a robotos filmek 90%-a arról szól, hogy átveszik az uralmat. De akkor mit is akar az ember? A filmeket emberek készítik, ugye? Mi a szándékuk az ilyen filmekkel, mit akarnak üzenni? Ezt rád bízom, gondold tovább, amerre akarod.

Kisugárzás

Tehát az emberi elme hatással van a környezetére: tárgyakra, élőlényekre, beleértve más embereket is!! Ezért sem mindegy, hogy mit gondolsz magadról vagy másokról! Hogyan főzöl, milyen energiát teszel az ételbe? Hogyan vezetsz, mit gondolsz a többi autósról? Hogy érzed magad, mit sugárzol ki?

A jó ebben az, hogy a kisugárzás változtatható azáltal, hogy megváltoztatod a gondolataid és így pozitívan programozhatod a teret, amiben élsz szűkebb és tágabb értelemben is!

Hajrá! Programozzuk jóra a világot!


Tudományos háttér: https://www.tillerfoundation.org/

Még szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .