fbpx

Röviden összefoglalva az alapokat.

Mi a coaching?

A coaching egy segítő folyamat. Ha van egy elakadásod, problémád az életedben, amiben nem tudsz dűlőre jutni, aminek a megoldása nehéz számodra, abban tud segíteni a coach.

Hogyan segít?

Segít, hogy te magad jöjj rá a saját megoldásaidra. Miért fontos ez? Mert amit magunk tanulunk meg, azt sokkal jobban értékeljük és sokkal jobban hasznosítjuk.

Ha megmondja valaki a tutit neked, akkor még dühös is lehetsz, hogy miért szól bele az életedbe, rosszul eshet, mert mást lát egy külső szem, mint te magad. Ugyan azt a dolgot sokféleképp lehet látni. Erre viszont mindenkinek magának kell rájönnie.

Milyen egy coaching?

Ítélkezés mentes, tanácsadás mentes, segítő, biztonságos folyamat, ahol önmagad lehetsz és önmagadból kihozhatod a legjobbat. Figyelmeztetés Ez egy önismereti út, ha egy coaching folyamatba kezdesz, akkor megismered jobban magad és találhatsz olyan dolgokat, amik nem tetszenek. Olyanokat is találni fogsz, biztosan, amik viszont tetszenek és ezeket meg lehet erősíteni.

Még szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .