fbpx

Miből áll a világ?

Nemrégiben fizikai Nobel díjat kaptak azért a felfedezésért, hogy a világ pusztán 4%a szilárd, a többi energia. Ez az energia mozgásban van, állandóan változik, formálódik. A tudat képes ezt az energiát befolyásolni, azaz képes teremteni vagy rombolni.

Mindenki a saját életében formálja az energiákat, ugyan akkor minden emberi lény hatással van a globális világ működésére is.


A tudatod hatalma formálja a saját életed, mit gondolsz, milyen hiedelmeid vannak, mik mozgatnak, mit gondolsz a jövődről.

A tudatod formálja a világot, mit gondolsz másokról, mit gondolsz az aktuális politikáról, vallásról, történésekről, mit gondolsz, a világ merre megy.


Ha többen gondolják ugyan azt, akkor az a jövőkép valósul meg. A gondolataid ezért töltsd meg szeretetteljes gondolatokkal. Önmagadról is és a világról is, hogy együtt egy olyan világot teremtsünk, ahol más szabályok uralkodnak. Nincs betegség, nincs éhezés, nincs viszály és veszély.

Az utópia is megvalósulhat, ha sokan akarják, mert minden energia, amit mi mozgatunk, emberek.

Még szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .