fbpx

Fordítsd a sorsodon!

Az utolsó néhány év nagyon lehúzó erővel bírt. Megfigyelted már?  Mindenki idegesebb, ingerlékenyebb, türelmetlenebb lett. Az emberek elkezdtek szétesni, a világunk elkezdett megremegni.

A hétköznapok rohanásában, egyre fokozottabb tempót diktálva, kiestünk a harmonikus állapotból.

Miért van ez? 🤔 A félelem tudatszintjét táplálta az emberiség az utóbbi években. Már örülni sem merünk sokszor. Nem engedjük meg magunknak a jó érzéseket.

Az a változás, amely most globálisan zajlik valóban nyugtalanító. Azonban, azt is meg kell figyelnünk, hogy mi hogyan vagyunk benne a világban? Mennyire engedjük be a globális félelmet és miért? 

Te mit választasz a mindennapjaidban? Ingerült vagy? Feszült vagy?
Vagy kiegyensúlyozott tudsz maradni minden helyzetben?

Ha rád dudálnak a kocsiban mérges leszel?
Ha elmegy a busz az orrod előtt, akkor ideges leszel? 
Könnyen feldühítenek?
Az életed történései összecsapnak feletted?
Nem látod a kiutat a problémádból?
Esetleg az életed egy káosz?
 
 

Mi a megoldás?

A tudatunk áthangolásával sokkal jobb életet vagyunk képesek teremteni magunknak. Az amelyben vagyunk most, csupán annak az eredménye amit eddig gondoltunk és éreztünk. Amikor megtapasztaljuk, hogy ha más érzelmek vannak bennünk, mást gondolunk, akkor a körülményeink is megváltoznak.

Instagram
fishing net

És én megtapasztaltam az életemben, hogy onnantól, hogy én magam megengedtem az örömet, a pihenést, változtam, tudatosabb lettem, jobban figyeltem magamra, másokra, azzal elkezdett változni a környezetem is. Akiket ismerek ők is tudatosabbak lettek, változni kezdtek. Ez azért van, mert mind össze vagyunk kötve egy láthatatlan fonállal, és ha az egyik felfelé megy, húzza a többit is. Akárcsak, amikor a halász kihúzza a hálót a vízből. 

Arra hívlak hogy csatlakozz hozzám, hozzánk ezen a napon és éld át a békés örömet. Teremtsd meg a testedben-lelkedben ezt az örömet és tanuld meg, hogy hogyan tudod ezt állandósítani az életedben.

Az öröm, boldogság, jól-lét mindenkinek jár. Ez az élet alapja. Amikor örömről beszélek, nem a fizikai élvezetekről beszélek, ezek múlandó örömök. Én arról az örömről beszélek, amely tartós, amit beépíthetsz az életedbe, amelyet elő tudsz hívni, és amely fenntart Téged bármilyen helyzetben. Egy magas rezgés, amely ott van benned.

Mi lesz program?

A nap egésze Rólunk, Rólad szól. Mit jelent emberként átélni az örömet és hogyan tudunk a legegyszerűbben ráhangolódni. A programok közt szerepel tánc, zenélés, mandala rajzolás, szertartások. Lépj ki a komfortzónádból és engedd meg magadnak ezt a napot!

A programtervezetet a plakáton láthatod. A nap során a program változhat. A részleteket pedig majd e-mailban küldöm.

A helyszín: Grund64

Budapesten 8. kerületében, nyugodt, kertvárosi környezetben, csendes utcában.

Július 27. Szombat 9-17 óráig

OVI PLAKÁT ()

Kérlek iratkozz fel, hogy a részletes információkat elküldhessem neked!

Itt most még nem kell sem fizetned, sem elköteleződnöd.

Várhatóan 12000 Ft/fő lesz a nap ára. Ajánlom, hogy akkor is iratkozz fel, ha ezt az összeget most nem tudod elfogadni, de érdekel a program.

Általában egy 3 órás workshopot kapsz ennyiért! Ne hagyd ki ezt a fantasztikus napot!

Kapsz egy visszaigazoló levelet, kérlek nézd meg a spam mappádat is!
Az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom a jelentkezésemmel.

Személyes történetem

Számomra az élet egy önismereti utazás. Nem mindig örömteli, sokszor fájdalmas és nehéz, de nagyon sok jót is tartogat. 

 Az utazásom az elmúlt években nagyon mélyre vezetett, sok olyan megtapasztalásom volt, amelyet néhányan különösnek találtak, mások érdekesnek. Az egyik ilyen tapasztalásom egy tavaszi 3 napos látomáskeresésen volt. Ilyenkor az ember nagyon tiszta és nyitott állapotba kerül szellemileg, és lelkileg is. Ekkor érkezett meg ebbe a tiszta tudati állapotba négy napnak a víziója. Azt a feladatot kaptam, hogy a négy napot a tapasztalataim alapján hívjam életre. Ebből az egyik az Öröm. Ez a négy nap pontosan illik az évkörbe és minden alkalommal egy témát járunk körbe, amely most fontos az embereknek, és amelyet az életemben megtapasztaltam. Magam is, ahogyan egyre tudatosabban élem a napjaim, változik a hozzáállásom, formálódik a gondolkodásom úgy veszem egyre könnyebben az akadályokat. A négy téma megértése által, azokon keresztül, Te is változást érhetsz el a tapasztalataidban, a tudati szintedben, és ezáltal az életed minőségében.

 

Ki vagyok én?

Kövesdi Csilla Írisz vagyok, szellemi-lelki segítő, szabadulóművész. Igyekszem minden nap a berögzült tudati mintákból megszabadulni. Tanultam coachingot, kineziológiát, szerves műveltséget (Ősforrás iskola), öngyógyítást… A munkám során ezeket használom egybe építve, egyfajta fúzióként. Mégis a legtöbbet úgy tudok adni másoknak, amikor rájuk hangolódom, és az intuíciómra hagyatkozva csak engedem, hogy megmutatkozzon, hogy a másiknak mire van épp szüksége. Mind az egyéni konzultációkban, mind a csoportos eseményeken a belső vezettetést használom, mint legfőbb adottságom. 

gondolkodj szabadon
megváltoztál