fbpx

Pár hét múlva találkozhatsz az erősebb és öntudatosabb önmagaddal, aki képes az akadályokon átlendülni és azt az életet élni, amit szeretne.

Hogy érheted el ezt a jövőbeni éned?

Önismereti munkával. Szánj magadra naponta 10 percet, hogy megismerd azt, aki vagy. Ha megismered képes leszel megszeretni. 

Amikor az igaz önvalód látod és nem azokat az álarcokat amiket rád aggattak, akkor rá fogsz jönni, hogy a Határtalan Univerzumban Te egy csoda vagy. 

 

Miért fontos ez számodra?

A boldogság és kiegyensúlyozottság állapotába akkor lehet elérni, ha befelé figyelünk, azaz elkezdjük megismerni önmagunkat. Nőként ez mindennél fontosabb.

Hogyan teljesítse a párod az igényeid, ha te magad sem tudod mit akarsz?

Hogyan nevelsz gyermeket, ha csak azt látod, hogy téged milyen rosszul neveltek?

Hogyan leszel boldog, ha nem látod, az apró dolgokat az életben?

Hogyan akarsz elérni bármit, ha nem tudod, hogy merre akarsz menni?

Ha ismered önmagad, ismered az igényeid, tudod a buktatóid, és az erősségeid, akkor minden sokkal könnyebbé válik a számodra. 

 

Te tudod, hogy ki akarsz lenni?

El tudod képzelni a számodra ideális életet? 

El tudod képzelni a számodra ideális önmagad?

16 évesen már tudtam, hogy valami nem stimmel velem, sok rossz gondolatom volt, állandóan rossz kedvem volt. Aztán 20 évesen sem tudtam mit akarok magammal kezdeni, csak sodródtam az árral. Akkor annyit már tudtam, hogy 2 gyermeket akarok, majd egyszer, de ennyi volt megtervezve az életemből. Végül 2 szakmám volt és 2 munkahelyem, mikor családom lett. Azt hittem magamról, hogy nem vagyok szerethető, nem érek semmit, nem bíztam a képességeimben, nem voltam boldog és végtelen elveszettnek éreztem magam. Azt hajtogattam, hogy én ilyen vagyok és kész, nem tudok változni. Végül 26 voltam, amikor az első gyermekem megszületett és azt éreztem, hogy nem ilyen anyát érdemel. Ennél jobb kell hogy legyek. Nyusziból előléptettem magam oroszlánná. Elkezdtem magam megismerni, ki vagyok én? 

A pandémia segített, hogy a félelmeimen dolgozzak és felülemelkedjek.

A coaching tanfolyam segített, hogy még jobban megismerjem önmagam.

A kineziológia segítségével elkezdtem gyógyítani a testem.

Végül rátaláltam az útra, amelyet járnom kell: elérni a szakrális női létezést és ebben segíteni nőtársaim.

Mindenki a saját útját járja

Az energiák amelyek most támogatnak minket, lehetővé teszik a gyorsabb fejlődést, de mindenkinek a saját útját kell bejárnia a saját ütemében. 

 

A benned lévő Szent Női erő felébresztése és öntudatodra ébredés az, amiért most itt vagy.

Ahogyan én tudok segíteni neked ebben, az most egy e-mail sorozat és egy női csoport formájában valósul meg. 

Jelenleg egy olyan tanfolyamon dolgozom, amely azt segíti elő, hogy miként válhatunk olyan nővé, aki tudja mit akar, kiegyensúlyozott, szereti önmagát és másokat. Képes meggyógyítani a saját lelkét ezáltal pedig a világlelket is. Képes harmóniában élni és képes a mindennapokba mindezt átvinni és megtartani.

Hogy mennyi idő lesz ez? Magam sem tudom, amennyi éppen elég lesz ahhoz, hogy változzunk.

Nem leszek egyedül, sok-sok segítőm van: Clarissa Pinkola Estés, Queen Afua, Louis Hay, Marcela Lobos, Soma Mamagésa… sok nagyszerű nő, akiktől inspirálódhatunk és segítségünkre lesznek a kiteljesedés felé vezető úton.

Itt az ideje, hogy feliratkozz

Nem fogom ecsetelni, hogy miről maradsz le, ha nem teszed, mert én abban hiszek, hogy minden a megfelelő időben történik, ha ez most nem szólított meg téged, akkor lapozz tovább. Ha megszólított, akkor eljött az ideje, hogy változtass az életeden.

Nem árulok zsákbamacskát, még én sem tudom, hogy hogyan jutunk el a célhoz, csak a célt látom és hogy mindenképp el akarok oda jutni. 

Röviden rólam

Kövesdi Csilla Írisz vagyok. Hosszú utat jártam be idáig és még csak most kezdődik az igazi kaland. Ha önmagam kellene jellemeznem, akkor ezeket írnám: nő, anya, jól-lét kutató, coach, alkimista, szemléletváltó, holisztikus, papnő, mentor – egy igazi polihisztor.

Ha a személyiségemről kérdeznél ezeket mondanám: kreatív, intuitív, 

Ha azt kérdeznéd, hogy mik a rossz tulajdonságaim, akkor ezeket mondanám: szétszórt, figyelmetlen, 

Ha azt kérdeznéd, mik a céljaim, akkor azt mondanám: kineziológia, sámánizmus, természetgyógyászat.

A nők többsége elfelejtett álmodni, vágyni, nincsenek céljaik és sodródnak az életükben.