fbpx

Szia! Köszöntelek az oldalon! Ez itt a 

“Hogyan tedd meg azt, amitől félsz és engedd el az aggódást?!”

munkafüzet zárt oldala.

Köszönöm a bizalmad!

Lent találod a munkafüzeted linkjét és a hozzá tartozó videót. A videóban végig vezetlek azon, hogy tudod a munkafüzetet a legsikeresebben használni, ezért mindenképp érdemes megnézned.

Csupán 15 perc alatt megtanulhatod, hogyan fogj hozzá azokhoz a feladatokhoz, amelyek kényelmetlenséggel, félelemmel vagy aggodalommal járnak. Ezután kezd el gyakorolni! Ez fog több időt igényelni, mert az elméletben tanultakat át kell ültetned majd a gyakorlatba. Hidd el, hogy megéri, mert utána felszabadult leszel, magabiztosabb leszel és könnyebben fogsz később megtenni számodra kellemetlen, félelmetes vagy nemszeretem dolgokat.

Kérlek, hogy a munkafüzetet megnyitás után másold le magadnak és abban dolgozz. Ki is nyomtathatod, ha az kényelmesebb számodra.

Kívánom, hogy sikerrel alkalmazd a megtanultakat és érd el mindazt, amit szeretnél a mindennapjaidban!

BÓNUSZ VIDEÓ

Figyelmeztetés: szorongással és fóbiával kapcsolatos félelmekre ez a munkafüzet nem alkalmas! Ez nem terápiás eszköz. A mindennapi élet aggodalmaira nyújt megoldást. Segít felkészülni eseményekre és leküzdeni az általános félelmet. Pl vizsga, interjú, megbeszélés, emberekkel való beszélgetés, nyaralásra felkészülés stb.