fbpx

Hogyan old meg a számodra kihívást jelentő mindennapi dolgaid?

Megmutatom!

Kérd a munkafüzetet és a bónuszt hozzá és változtasd meg az életed!

Csak add meg a neved és email címed és máris hozzáférést kapsz mindenhez!

Adatvédelmi Nyilatkozat és ÁSZF
Uralom a mindennapjaim munkafüzet

😕😭😧Mindennapos dolgok, amik megkeserítik az életed. Amiket utálsz, nem akarod megtenni és a hátad közepére sem kívánod ezeket. Fogorvos? Vizsga? Interjú? Neked mi okoz most nehézséget?

Sokszor nem is annyira egyértelmű, hogy ezekkel gond van, csak abból veszed észre, hogy halogatod, rossz érzéseid lesznek és nem akarsz vele foglalkozni. De eljön az idő, amikor bizony muszáj megoldani, mert még idegesebb leszel, stresszelsz, az életed megreked.

Mindet ismerem 😉 Ezért fejlesztettem ki ezt a Probléma Szelídítő Módszert, amivel uralhatod a mindennapi gondokat.

👉A P. SZ. Módszer része egy munkafüzetet, amiben végig vezetlek azon, hogy tudsz az aggodalmaidon úrrá lenni és megtenni azt amit már régóta szeretnél. A munkafüzet azt jelenti, hogy kitöltheted, kinyomtathatod, könnyen dolgozhatsz benne. Átlátható és egyszerű a kezelése. Sokkal jobb, mint egy 30 oldalas leírás! Ezt a munkafüzetet adom neked ajándékba!

👌Sőt, még egy videós leírást is készítettem hozzá, hogy jobban fel tudd dolgozni és könnyebben az életedbe tudd vinni.

✌️Csupán 15 perc alatt megtanulhatod, hogy hogyan fogj hozzá azokhoz a feladatokhoz, amik kellemetlenek, félelmet okoznak vagy nem akarod őket megtenni, de tudod, hogy meg kell.

😍Bónuszként pedig kapsz egy esettanulmányt, amiben elmesélem, hogy győztem le a telefonálással kapcsolatos félelmem. Igen, van ilyen is. 

Kezd el alkalmazni az életedben Te is a Probléma Szelídítő Módszert és tartozz Te is azok közé, akik gond nélkül élnek!

Figyelmeztetés: szorongással és fóbiával kapcsolatos félelmekre ez a munkafüzet nem alkalmas! Ez nem terápiás eszköz. A mindennapi élet aggodalmaira nyújt megoldást. Segít felkészülni eseményekre és leküzdeni az általános félelmet. Pl vizsga, interjú, megbeszélés, emberekkel való beszélgetés, nyaralásra felkészülés stb. 

Csilla vagyok, ítélkezésmentes önismereti coach és női mentor. Többféle technikát dolgoztam ki, amivel a mindennapi életet tudom támogatni. Három gyermekes anyaként, tudom, hogy az élet sokszor nem egyszerű és nehéz megtalálni az egyensúlyt. 

33 évig éltem félelemben és önbizalomhiányban szenvedtem. Sokszor magamat okoltam olyan dolgokért, amik egyáltalán nem miattam voltak. Két év alatt eljutottam oda, hogy már csak néhány terület maradt, ahol a magabiztosságomon fejleszteni kell. Bátran állok kamera elé, telefonálok, vezetek, jól vagyok az anyósommal… 

Szóval sok mindent megtanultam már a saját életemben, és szeretném Neked könnyebbé tenni az utad. Coachként tudok segíteni Neked,  hogy boldogabbá és jobbá tedd a saját életed.