fbpx

Az előkonzultáció díjmentes és kötelezettségmentes!

Kövesdi Csilla

☎Telefon és viber: 0650 1068466

Hívj vagy írj nekem és foglald le az időpontod!

Az előkonzultáció azt a célt szolgálja, hogy jobban megismerjük egymást és a problémádat, amivel érkeztél. Ezután meghatározunk egy célt, amit szeretnél elérni, amire vágysz, egy megoldás, amire most szükséged van. A kártyák és a gondolataid segítségével megoldjuk a problémát és elérjük a célt.

Hogyan működik az egyéni konzultáció?

Az első találkozásunk, egy kötetlen, 30-40 perces beszélgetés:

 ➻ pár szót mondok a coachingról, ha nem ismered.

 ➻ Elmondod miért jöttél, milyen elakadást hoztál és elmondom, hogyan tudok segíteni

 ➻ Elmondom, hogy ez a folyamat hogy működik

 ➻ Kiderül az is, hogy szimpatikus vagyok e számodra és tudunk e együtt dolgozni.

 ➻ Ez az alkalom díjmentes!

További alkalmak:

 ➻ Minden alkalom 60 perces 

 ➻ 6-8 alkalomra lehet számítani – ez a problémától, az egyéntől, a haladás ütemétől függ

➻ Heti vagy kétheti rendszerességgel, ez tőled függ

 

Hol találkozunk?

A beszélgetések online történnek.

Több felület közül lehet választani: zoom, messenger, viber, skype, meet.

Általában a zoom felületet szoktam használni. Ez ingyenesen letölthető, nem szükséges regisztráció a vendégként való használathoz.

Árak

60 perces alkalmak

Nem alkalmat fizetsz, hanem folyamatot. Mindenkinek egyénileg felmérem, hogy mik az igényei, mire van szüksége és ehhez igazítom a programot és árat.

 

A coaching árából a Segítő Kezek Alapítványt támogatom, ahol főleg hátrányos helyzetű gyerekekkel és családokkal foglalkoznak.

Lehetőség van 90 perces coachingra is, ez általában akkor van, ha rövid a téma és egy alkalom alatt meg lehet oldani. 

Az egyéni igényeid megbeszéljük az ingyenes konzultáción.

Kiket támogathatsz a fejlődéseddel?

Támogathatod egy, a  számodra fontos értéket képviselő alapítványt. 

Miért jó támogatni? Mert jó érzés adni és jót tenni másokkal. 

 

Ha nincs számodra kiemelt alapítvány, akkor A Segítő Kezek Alapítványnak fogom utalni a támogatást. Az alapítvány hátrányos helyzetű gyermekekkel és családokkal foglalkoznak. Gyermekprogramokat szerveznek: például tánctanulás, adományokkal és lelki segítségnyújtással támogatják a családokat egész évben.

Fizetés és számázás

Fizetni átutalással tudsz. A díj az ülés előtt fizetendő. A számlát online állítom ki és küldöm el a megadott e-mail címedre. Az adományozásról is kapsz visszaigazolást.

Egyéni folyamat

Számomra nagyon fontos, hogy mindenkinek azt adjam, amire szüksége van. Ez nem mindig esik egybe azzal, amit gondolunk magunkról, hogy szeretnénk. 

Szaktudásommal felmérem, hogy hol tartasz épp és mire van szükséged. Ehhez ajánlom az ingyenes előkonzultációt, ahol kötetlenül tudunk beszélgetni és megismerni egymást. 

Fontos, hogy megismerjelek, mert csak úgy tudok neked a legmegfelelőbben segíteni. A programom teljesen egyénre tudom szabni, a Te igényeidnek megfelelően. 

Ha érdekel bővebben mi ez a program, akkor kattints a Tananyagok fülre.

Eseti coaching: 1-2 alkalom

Az eseti coaching azt jelenti, hogy a problémád 1-2 alkalom alatt megoldható. Ezt sokszor nem látni előre, ha a probléma gyökere máshol van. Azonban lehetek olyan esetek, amikor azt érzed, hogy csak egy beszélgetés kell, hogy kimozdítson a holtpontodról, vagy egy kis lendület kellene, vagy hirtelen senki sincs, aki meghallgatna. Ilyen esetekben is jó lehet az eseti coaching. Ilyenkor is javasolt az ismerkedő beszélgetés. Az eseti coachingra is a fenti árak vonatkoznak.

Témák amiket eddig sikerült 1-2 alkalom alatt megoldani: időgazdálkodás – amikor tényleg beosztási gondok vannak, stresszkezelés, vállalkozási terv készítése

Fontos! Ha már idáig eljutottál, hogy mersz segítséget keresni, a pénz (hiánya) nem lehet akadály – az alábbi helyeken találhatsz ingyenes ellátást 18 év felett:

SOTE Pszihoterápiás ambulancia: szorongással, pániktünetekkel, hangulatzavarokkal, depresszióval, anorexiás vagy bulímiás magatartással, valamint enyhébb életvezetési problémákkal

Tündérhegy

Talassa ház

Félúton alapítvány  Itt cikkeket is olvashatsz pszihológia témában!

 

18 év alatt:

Nevelési tanácsadók listája

Vadaskert Alapítvány

Kék vonal: tel.: 116-111

Segélyvonal a gyermekekért: tel.: 116-000

 

Elérhetőségeim:

Kövesdi Csilla Írisz

Telefonon: 0650/ 1068466

Emailben: szabadnakszulettel@gmail.com

Messengerben: https://www.facebook.com/kcsicoach

Mit tegyek akkor, ha van egy égető problémám, de nem tudom kifizetni a coachingot?

Előfordulhat olyan élethelyzet, melyben valakinek nehezére esik kifizetni a coaching díját.

Gondold végig, hogy te most ilyen helyzetben vagy-e? Mekkora segítségre van szükséged benne? Találhatsz a blogban is segítő gondolatokat.

Gondold végig, hogy valóban nem tudnád kifizetni, vagy csak sokallod a díját? Az, hogy kinek mi számít soknak, egyéni hozzáállás kérdése. Tenni magunkért néha nem is olyan könnyű. Alapvetően mindennek ára van. Van ami pénzbe kerül, van amit más energiákkal fizetünk meg.

Amennyiben ebben a helyzetben érzed magad, nem fogom a körülményeid megkérdőjelezni, ez a te döntésed és a te lelkiismereti kérdésed. Az első beszélgetés díjmentes, ezért mindenképp javaslom, hogy keress meg. Ott megbeszéljük a továbbiakat.

Ha további kérdésed van, akkor kérlek ismerd meg az Általános Szerződési Feltételeket. A Rólam menüpont alatt jobban megismerhetsz engem. A coaching menüpont alatt pedig a coachinggal ismerkedhetsz.

Keress bizalommal, hogyha úgy érzed hogy szimpatikus vagyok számodra.