fbpx

Miért jó ez a Módszer neked?

A módszer egyszerűen és hatékonyan működik. Nézd meg a pár perces videót, hogy miért is ajánlom Neked.

A problémák, akadályok az életünkben folyamatosan vannak. A kihívások nem változtak az életünkben, csak a játékszabályok. Nagyanyáink is küzdöttek problémákkal, ahogy mi is. 

Amikor megoldasz egy problémát, akkor az nem viszi többé az erőd és felszabadul egy csomó energiád. Feng shuisan mondva egy üres tér keletkezik, amit be lehet tölteni pozitív energiákkal. A pozitív energiák alatt a kellemes gondolatokat és érzéseket értem.

Végeredményben kiegyensúlyozottabb és boldogabb leszel. Hétköznap alkalmazható módszereket is kapsz, amelyek pont akkor segítenek, amikor éled az életed. 

Hogyan működik?

A módszer egyszerű, jól érthető, jól személyre szabható. Az alapja egy munkafüzet, amellyel te dolgozol otthon. Ez azért fontos, mert így sokkal hatékonyabbá válik a munka.  Ez a munkafüzet általában 1-2 óra alatt feldolgozható, amihez mindenképp csendes időt érdemes választani. 

A munkafüzet feldolgozása után a személyes coaching az, ami igazán ütőssé teszi a dolgokat. Amiket a munkafüzetben feldolgoztál, azokat beszéjük meg a coaching során.

Felmerülhetnek benned kérdések is, amiket szintén feltehetsz a személyes coaching alkalmával.

A munkafüzet önmagában is egy teljes anyag, de a coachinggal együtt lesz igazán hatékony.

Mikor való neked?

Ha már eleged van az állandó akadályokból az életedben, ha eleged van abból, hogy boldogtalan vagy, ha tudni szeretnéd, hogy mik gátolnak abban, hogy boldog legyél, akkor neked való.

Ha meghoztad a döntést, hogy változtatni szeretnél az életeden, akkor neked való.

Mi kell hozzá?

Rendkívül fontos, hogy elszánt és nyitott legyél. Ezek nélkül nem fog menni. 

A közös munka velem mindig nagyon őszinte és mély. Ehhez pedig nyitottság kell. 

A munka magaddal mindig új dolgokat hoz a felszínre, jobban megismered magad, megismered, hogy mik mozgatnak téged, ehhez pedig elszántság és nyitottság kell. 

Ha nem tudsz beleállni a saját problémád felszámolásába, akkor csupán a pénzed és időd pazarlod.

Mire jó ez a Módszer?

A problémák felszámolására ☺️

Azt figyeltem meg, hogy nőként alapvetően a félelemre, félénkségre, háttérben állásra, önmagunk elnyomására, visszautasítására vagyunk nevelve. Ebből fakad minden gondunk. 

Gondolj bele, miért nem megy a párkapcsolat? Mert szorizunk, generációs szokásokat hordozunk, nem kommunikálunk jól, nincsenek egyértelmű határaink, nem szeretjük magunkat eléggé… és még sok egyéni dolog lehet.

Vagy miért nem megy a szex? Hordozhatunk nőként traumákat, akár gyerekkorból, akár a mindenkori női lélektérből (évszázados elnyomás és bántalmazás), nem vagyunk elégedettek saját magunkkal, nem ismerjük magunkat, nem szeretjük magunkat.

Az élet számos területén jelentkeznek problémák, amik végső soron gondolatok és érzelmek. Ezeket kell felderíteni, kielemezni, kicserélni és a dolgok helyükre kerülnek. 

A gondolatok és érzelmek felderítésére használom ezt a Módszert többféle témában.

Félelem, aggódás, halogatás, félénkség, önbizalom, önértékelés, útkeresés….

Akikkel már együtt dolgoztunk:

visszajelzés
visszajelzés
visszajelzés

Nem árulok zsákbamacskát!

Számomra nagyon fontos, hogy jól érezzük magunkat egy coaching alatt, de ugyan olyan fontos az is, hogy komolyan vegyük. A dolgokat szeretem a nevén nevezni, akkor is, amikor az fáj. 

Amikor a fájdalmas dolgokra ránézünk, szembenézünk velük, akkor kezdődik igazán a munka és gyógyulás. Addig csak a szőnyeg alá seperjük a dolgokat, amikben minduntalan elbukunk.  És ezért van problémád Neked is az életben, mert a szőnyeg alá seperted eddig és folyamatosan elbuksz benne. 

Amikor együtt dolgozunk, akkor szeretettel és őszintén fogok feléd fordulni. Tartom neked a szőnyeget, amíg kisepred.   Mert bizony helyetted nem fogok seperni, mert akkor én tanulnék belőle és én fejlődnék és nem Te.  A Te fejlődésedhez és jól-létedhez neked kell seperned, de nem kell egyedül.

Mi az amiből választhatsz?

Minden témához van egy munkafüzet, amelyet megvásárolhatsz önmagában is, ha szeretnéd látni a módszert és még nem állsz készen a coachingra. 

Kidolgozhatod magad, már az is nagyon sokat fog segíteni neked! 

Önmagában is megállja a helyét, és kifejezetten ajánlott azoknak akik profik az önfejlesztésben.

 

Akkor lesz igazán hatásos, ha a munkafüzet feldolgozása után coaching is következik. Ennek nincs konkrét ára. Nem is fogok tudni konkrét árat mondani, mert egyénileg mérem fel, hogy kinek mire van szüksége. 

Jelentkezz egy teljesen díjmentes konzultációra, ahol megismerhetsz engem is, kérdezhetsz, elmondhatod azokat a problémákat, amikkel ékeztél és beszélgetünk rólad.

Konzultációra jelentkezem!

☎Telefon és viber: 0650/1068466

Hívj, vagy küldj üzenetet, foglald le az időpontod!

Ismerj meg!

Kövesdi Csilla Írisz vagyok, 15 éve foglalkozom önismerettel, nagycsaládos anyukaként két vállalkozást vezetek. Van egy kézműves vállalkozásom és mellette pedig nőkkel dolgozom, akik boldogok akarnak lenni.

Az elhívást erre a feladatra 2020 tavaszán kaptam, amikor is a pandémia miatt elég mélyre kellett ásni magamban. Az addig felhalmozódott problémáim mind egyszerre dőltek a nyakamba, tetézve ezt némi rettegéssel. Akkor kezdődött a kapcsolatom mély kiépítése önmagammal, miáltal közelebb kerültem az Égi segítőimhez is. A munkámban az intuíciót, érzéseim és empátiám használom. A coaching jelenleg a legjobb eszköz számomra, hogy nőtársaimnak átadjam a Probléma Szelídítő Módszert, amelyhez a forrás a saját életem, saját problémáim, küzdelmeim voltak. A coaching, az epigenetika, a “Munka” módszere, a spirituláis tanítások, a zen, a vizualizáció pedig adják a technikai keretet hozzá.