fbpx

Ilyenkor esedékes a tél kiseprése: a ház takarítása, a kert rendberakása. A fizikai élettér rendberakása nagyon fontos, hiszen egy rendezett, tiszta környezetben jobban érezzük magunkat. A takarítás járhat a kosz eltávolításával is és a nem kellő holmik szelektálásával is. A nagytakarítást érdemes elvégezni a lelkünkben is, és a testükben is, ugyan úgy kitakarítva a nem kellő érzéseket, gondolatokat, testi szinten a salakanyagokat.

A tavasz régóta a megújulás ideje, a természet is ébred, újul, fakad. Az energiák felébrednek álmukból, kifele áramlanak. Réges-régen tavasszal volt az új év kezdete, mert a természet körforgásához igazították az évet. Ilyenkor kell elvetni a magvakat, fizikai és szellemi szinten is. Az időszak alkalmas befelé fordulásra, tanulásra, megújulásra minden szinten.

Fizikai tér takarítás

Az a hely ahol élünk, beleértve a legkisebb elemek takarítását is: számítógép (pl. programok rendberakása) , ruhatár, tárgyak, játékok, online tér…

Kedvencem a témában: Halász Alexandra javaslatai csodálatosak és könnyen követhetőek. Javaslatai közt szerepel például a facebook ismerősök takarítása is, ami számomra egy nagy újdonság volt, hiszen ugyan úgy lehet felesleg a számítógépünkön vagy az ismeretlen ismerősök közt is.

Mivel minden energia, így a fizikai tér kitakarítása, szelektálása mozgásba hozza az energiákat. Ahogy kint úgy bent, vagy ahogy fent úgy lent. Vagyis, ha az életered rendbe teszed, a tágabb környezeted is rendeződhet. Nem beszélve arról, hogy már attól jobban fogod magad érezni, hogy szép és rendezett a környezeted.

Test tisztítás

A testünkben is felgyűlhetnek a salakanyagok. Sokszor nem csak egy év alatt, hanem évek alatt. Ha van valamilyen problémánk, akkor a tisztítást érdemes egy szakemberrel együtt végezni. A test hálás lesz érte.

Kedvencem a témában: Hatvani Galina, aki egyszerűen és érthetően magyarázza el az emésztés működését. Az emésztés a jó immunrendszer alapja és a jó emésztés az egészséges test működésének alapja. Ha minden jól működik, akkor nincsenek testi panaszok és az energia is áramlik.

Lélek takarítás

A lelkünknek is szüksége van tisztulásra. Ez az időszak akár erre is használható. Azt látom, hogy az emberek elkezdtek rászokni, hogy a természetbe menjenek, sportoljanak. Ez csodálatos, mert a természet gyógyítja a kifáradt lelket.

A gondolatokat is takaríthatod, a hitrendszereid, az elvárásaid, az ítélkezéseid, a hozzáállásod. A pandémia üzenete lelki síkon: fordulj befelé, önmagadba és kezdj takarítani. Ha csak annyit teszel, hogy szusszansz 5 percet egyedül minden nap, akkor tedd azt! Kezd kicsiben, kapcsolj ki, szakadj ki a mindennapokból. Nem kell hirtelen szétszedni a világod, apró lépésekben is lehet haladni, így áll össze a kép. A lényeg a cselekvés, az hogy elkezd. Ha van időd olvass, hallgass önfejlesztő témákat, ami éppen érdekel, ahol elakadás van az életedben. Segíts magadon és Isten is megsegít, tartja a mondás, és ez így is van. Ha elindítod magad, akkor az energia mozgásba lendül és megváltoznak a dolgok körülötted.

Rengetek tanító ingyenes tanításai elérhetőek az online térben, csupán csak keresni kell. Sőt egy idő után, az intelligens kódoknak hála még a felajánlott tartalmak is megváltoznak és igazodnak majd az előzményeidhez és egy idő után keresned sem kell.

Ha rosszul érzed magad változtass rajta, keresd az okokat, akarj jobban lenni! Az erő megvan hozzá benned, szívd fel magad és ints be a rossz érzéseknek, lépj ki és lépj tovább, cselekedj és nyisd ki a szívedet!

Ami körbevesz téged, az belőled fakad. Tedd rendbe a környezeted, a lelked és a fejed és megváltozik az életed.

Még szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .