fbpx

Csodálatos felfedezést tettem! Tina Turner mantrákat énekel. Már 10 éve… Csodálatos mantrákat. A hangja olyan tisztán és erősen zeng. Fantasztikus élmény! (Kár, hogy nem erről szólnak a hírek)

“A mantra egy egy ősi lelki gyakorlat, mely segít a spirituális célok elérésében. Eszköz, de cél is egyben. Magasabb szinten a mantra ugyanis a szívünkhöz legközelebb álló szeretett személy odaadó szólongatása.” Bharata

A mantrák szanszkrit nyelven vannak általában és nem kell értenünk őket. Az energia mintázatuk akkor is érvényesül. Nagyon jó ezeket hallgatni, de még jobb énekelni! A mantra éneklése tisztítja a torokcsakrát és a kommunikációt. Áldást hoz mindenki számára.

Ha bővebben érdekelnek a mantrák, akkor olvasd el azokat, akik tényleg szakértők ebben: Eredeti Fény Zen templom Éneklés, Meditációs ülés (itt van konkrét leírás a mantráról) és az Omniverzum Szabadegyetem oldalán.

Jó mantrázást!

Még szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .