fbpx

Azt érzed, hogy az életed épp most rossz? Azt gondolod, hogy körülötted minden szar?
Amikor ilyen helyzetben voltam, akkor szörnyen éreztem magam, felkelni sem volt kedvem és semmiben nem láttam a jót.
Több ilyen élethelyzetem is volt már, elmondom mi segített.

1. Tudd, hogy mindenből van kiút!


2. Döntsd el, hogy jobban akarsz lenni – Chong An Sunim az egyik előadásában mesélte, hogy sokáig foglalkozott függő emberekkel és akkor indult el a javulás náluk, amikor eldöntötték, hogy elég volt és változtatni akarnak. Ez az élet miden területére és minden dologra igaz. El kell döntened, hogy mit akarsz.


3. Dolgoznod kell érte és türelmesnek lenni. Minden nap erőfeszítéseket tenni azért hogy megváltozhass. Apránként kell kezdeni.


4. Minden dologban kezd el megtalálni azt ami jó benne. Miért lesz neked ez jó? Mindenben meg lehet találni az értéket. A nehéz élethelyzetek átélése egyrészt megerősít, másrészt pedig ha mást nem is találsz jónak benne, együttérzővé tesz. Ha más kerül majd ilyen helyzetbe, akkor együtt tudsz vele érezni és támogatni tudod.


5. Figyelj a környezetedre. A madarak énekelnek, a nap süt, az eső esik, a természet csodálatos minden nap. Sétálj, kapcsolódj ki a mindennapokból.


6. Hagyd abba a panaszkodást. A panaszkodásnak lehúzó energiája van, neked sem jó és annak sem aki hallgatja. A panaszkodással csak a szar áradatot erősíted és nem fogsz előrébb jutni. Talán ez volt az egyik legfontosabb dolog, amit az elmúlt években megtanultam.


7. Kezdj el olyan embereket figyelni és kapcsolódni hozzájuk, akik jól érzik magukat és voltak már hasonló helyzetben, mint amiben te vagy most. Figyeld őket, ne ítélkezz és ne irigykedj, figyeld és nézd meg, hogy ők hogyan jöttek ki a szarból. Mit csináltak és hogyan. Ezt hozd be az életedbe és kezd el kipróbálni.

A változás nem fog magától elindulni, de tőled igen!

Nézd meg a videót, ahol bővebben beszélek erről.


Félénk vagy?

Adok 5 tippet a félénkséged megoldására, amit azonnal tudsz használni. A világnak szüksége van rád, kezd el megmutatni magad!

5 tipp félénkség ellen
Azonnal használható tippek! A világnak szüksége van rád, kezd el megmutatni magad!

Még szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .