fbpx

Úgy érzed, hogy nem tudod kezelni a sok változást a világban? Ez kihatással van az életedre? Eleged van abból, hogy csak túlélsz?

Lépj át a bőség szemléletbe. Meg kell változtatnunk a szemléletünket, mert ami eddig volt, az nem visz többé előre. Ki kell lépnünk a szűkösség és félelem csapdájából és át kell lépnünk a bőség és béke világába.

Bőség

A világban bőség van, bár nem ezt mutatja a kép, ha körbe nézel, de a valóságot senki sem ismeri teljesen. Nem látunk el mindenhova, csak azt a képet látjuk, amit mutatnak nekünk. És bárki bármilyen képet mutathat, amilyet csak akar. Ahogy a te szabad választásod, hogy elhiszed és igaznak tekinted magadra nézve, vagy csak szemléled és hiszel a bőségben.
Azt viszel be az életedbe, amit csak akarsz, ez a szabad akarat törvénye. A szegénység és szűkösség pedig csak egy tudatállapot. Választhatod a bőség tudatállapotát és átléphetsz bármikor.

A válság is csak egy gondolkodási mód. Ezt adták készen, és ha megeszed, amit főztek, akkor te is a válság része leszel. Dönthetsz úgy is, hogy nem így akarod élni az életed. Rengeteg olyan ember van a világon, akik másképp gondolkoznak és bőségben élnek. Ez nem csak pénzt jelent. A bőség egy tudatállapot, miszerint minden rendelkezésedre áll, mindent elérhetsz és követheted a vágyaid. A bőség végtelen nyugalmat hoz és bízol az életben.

Napról napra

Ezt a mindennapokban úgy lehet megélni, hogy amikor egy akadály elé érsz, akkor nem fennakadsz rajta, hanem eszközként használod a saját fejlődésedhez. Átértékeled és megtalálod benne a lehetőséget.

Amikor gyerek voltam, nagyon sokat költöztünk és sokszor nem volt mit ennünk sem. Anyukám mindig azt mondogatta, hogy majd lesz másképp, majd lesz jobb is. Mindig lesz majd valahogy. Még amikor nagyon nehéz is volt, akkor is bizakodott, hogy megoldódik a helyzet. Végül mindig megoldódott, mert az utolsó pillanatban kaptunk lakást vagy segítséget valakitől. Mit csinált ő? Nem csak mondogatta, hanem cselekedett is. Kereste a lehetőségeket, telefonált, levelet írt, beszélt az ismerősökkel, hogy lakást szerezzen.

Tehát nem elég csak a gondolatainkat a bőségre állítani, hanem cselekednünk is kell. Az Végtelen Intelligencia meg fogja oldani és segíteni fog.

Minden nap tenni kell egy kicsit. Minden nap kell időt szánnunk magunkra és arra, hogy fejlődjünk. 5 perc meditáció, 5 oldal könyv, fél óra séta, 10 perc az érzelmeink megvizsgálására, 1 percre megállni, csak létezni, csak bámulni a villamoson…. Nem kell mindent és nem kell egyszerre, csak azt, ami téged feltölt, ami téged épít és fejleszt.

Az aranykort, a Nirvánát, a Földi Menyországot senki sem fogja elhozni, de mi magunk meg tudjuk teremteni a saját szellemi-lelki erőnkkel. Tehát mi elhozhatjuk saját magunknak.


Azért, hogy együtt járjuk ezt az utat, létrehoztam egy közösséget: Mi nők az ébredés útján. Itt nem csak a bőség szemléletről, hanem a női létezés kiteljesedéséről is beszélek. Hogyan létezz ÚJ nőként a világban. Hogyan ébreszd fel a benned lévő erőt és Istennőt. Megosztom a tapasztalataim és te is megoszthatod a tieid.
Csatlakozz hozzánk és ébredjünk együtt!

Még szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .