fbpx

Szelíd önérvényesítés

Nőként a mai világban helytállni elég nehéz. Legalább is annak érezheted. Annyi elvárás, annyi nyomás nehezedik a nőkre. Folyton a nemek egyenlőségéről hallani, de mégis a fizetések nem egyformák. A nők mégis rendre hátrányban vannak, főleg amkor már gyermek is van. Úgy tűnhet, mintha mindez a világ hibája lenne. Részben igaz, részben pedig nem. Igaz, mert erre tanítottak minket nőként de a felnőtt mindenkori női társadalomnak meg van a lehetősége, hogy változtasson ezen. Ehhez csupán fel kell ismerni a transzgenerációs akadályokat, a saját korlátozó gondolatainkat, a hiedelmeinket, a társadalmi sztereotípiákat. Ezek állnak az önérvényesítés útjában.

Személyiségfejlesztő coaching

Ez egy hosszabb folyamat, általában 6-8 alkalom kell hozzá, és utána 3 hónapon keresztül havi 1-1 alkalom utánkövetés. Ez azért kell, mert egy új szokás kialakítása 90 nap, egy új emberré válás sem megy két hét alatt. Mindenhez idő kell. Ilyenkor egy hosszú folyamatra szerződünk. A számok nincsenek kőbe vésve, nem is lehet, mert minden ember más. Mindenki az egyéni tempójában halad.

Probléma Szelidítő Módszer

Félelem szelidítés: ez a terep az, ami számomra a legkedvesebb. Ezen kellett a legtöbbet goldoznom. Számomra a félelem volt a meghatározó érzés az életemben. A program, amit kidolgoztam rá, tökéletesen működött az életemben és akiknek megmutattam azokéban is. Ez egy egyszerű rendszer, amin a coachingok alatt végigmegyünk. A hozzá tartozó munkafüzet segít beindítani a folyamatokat, a coaching pedig elmélyíti és segít feltárni a saját félelmeid. Általában 5-6 alkalom szükséges hozzá.

Egy rövidebb folyamat, kisebb problémákhoz, elakadásokhoz az életben. Általában 5-6 alkalom kell hozzá, hogy képes legyél megérteni és megoldani a problémád.

Női Mentoring

Nőként küzdesz a mindennapi élet dolgaival? Nem találod az egyensúlyod? Nem tudod, milyen szerepben kellene lenned? Anyaként nem vagy biztos magadban? Valójában nem akarsz gyereket, de nem mered felvállalni, a társadalmi nyomást folyamatosan érzed….

Anya Mentoring

Talán anyaként küzdünk a legtöbb kihívással. A gyerek mellett dolgozni, ha épp tudsz. Önmegvalósítani, ha épp van rá időd. Ott van az első gyermek születésekor a bizonytalanság, hogy jó anya vagy-e. Ott van az érzelmi leterheltség, az elvárások, például, hogy mindig tökéletesnek kell lenned, a “jótanácsok”, az önbizalom romboló “kedves szavak”. Meg persze a sok titok és hazugságok, például, hogy az anyaság mindig szuper és ha nem érzed annak akkor szar vagy. 3 gyermekem van, végig mentem ezeken és pontosan tudom, hogy mit érzel. Kőkemény ez a világ, de neked nem kell keményebbnek lenned! A lényeg, hogy megtaláld az erőt önmagadban és képes legyél megélni az anyaságod. Ezért készítettem egy mentorprogramot az anyáknak, ahol körbejárjuk az anyaságod, hogy érzed magad és honnan erednek a rossz érzéseid.

Coaching ismertető

Általános ismertető, arról hogy mi a coaching.

Hogy zajlik általában? Mire való? Kinek jó? Miért jó?

Testpozitív coaching

Önmagad szeretetével van gondod?

Tested elfoadásával van gondod?

Mások meg tudnak bántani a megjegyzéseikkel?

Kreatív coaching

A játék és vidámság nagy hiány a mai kultúránkban. Pedig a játék nagyon fontos része az életnek. Játék közben könnyebb a problémákkal szembenézni és megoldani azokat. 

A kreatív coaching kártyázás közben oldja fel a problémák mögött feszülő érzéseket, gondolatokat.

Ingyenes anygot is találsz itt

Stressz Szelidítés

Erre általában elég 1-2 alkalom. Ehhez van egy ingyenes anyag, amit mindenképp el kell olvasnod. Erre épül egy 90 perces coaching, ami alatt átbeszéljük a te saját stratégiáid. Ha ez az egy alkalom kevés, akkor még egy 60 perces alkalom alatt finomítjuk a dolgokat. Semmi sincs kőbe vésve, ha ezen felül még szükséged van alkalmakra, akkor arra is van lehetőség.

Prémium coacning

Gyorsabban szeretnél fejlődni?

Rendszeres visszajelzést szeretnél? 

A hozzád igazított coaching mellett napi kapcsolatban maradunk, bármikor kérdezhetsz, bármikor beszélhetünk.

VIP coaching

Szeretnél egy állandó mentort?

Szükséged van mentális felkészülésre?

Hosszabb távon szeretnél segítséget magad mellé?

Hamarosan felkerülnek az információk, addig is bátran keress meg bármelyik elérhetőségemen.