fbpx
20200706_123956

Hogyan tudod megtanulni értékelni önmagad?

6 téma

10 alkalmazható tipp, ami segíti a változást

Azt érzed, hogy Te nem vagy megfelelő és nem úgy működik az életed, ahogy kellene....

Mindenkinek vannak kihívásai, akadályai. Mégis van, akinek könnyebb, van akinek nehezebb. Mi a titok?

Ebben az ajándék videóban megosztom veled a saját tapasztalataim, amelyeket a munkám során szereztem, és megértheted, hogy Nálad hol csúsznak el a dolgok…

Itt kérd a videót⬇

Tanuld meg értékelni önmagad, hogy mások értékeljenek Téged,

ÉS

légy Te a legcsodálatosabb Nő az életedben!

Szia!

Kövesdi Csilla Írisz vagyok, szabadulóművész. Szeretek nő lenni és szeretem a női létezést. Az út, amin járok hasonló a tiedhez. Éreztem már azt, hogy nem jó nőnek lenni, alkalmatlan vagyok, nem érek semmit és nyűg az egész élet. Éltem át válságot, utáltam magam, bizonytalan voltam, féltem, kétségek közt éltem. Nőként elég könnyű így élni, mert minderre megtanítanak, de arra nem, hogy kell szeretni magunkat, hogy kell úgy élni, ahogy jó nekünk, megfelelési kényszer nélkül, elvárások nélkül.

Semmiben sem különbözöm Tőled, csupán több mindent láttam már, mert csak nőkkel dolgozom együtt és sok tapasztalatot szereztem abban, hogy miként élnek a nők. Ezeket a tapasztalatokat gyűjtöttem össze és tettem bele a tanfolyamaimba. Ezt a tudást pedig igyekszem átadni annak, aki megérett lélekben arra, hogy változzon és ki akarjon lépni abból a világból, amivel nem elégedett és belépni abba, ahol boldog.

Az én utam is alakul, folyton változik, jelenleg a coaching és a sámánizmus fúzióját használom 1-1 folyamat során. Emellett tanulok kineziológiát, természetgyógyászatot, antropozófiát és ezeknek az elemeit is felhasználom a munkám során. Ezek segítettek nekem is, hogy kiszabaduljak a saját börtönömből, a saját megrekedt életemből és ezeket használom akkor is, amikor mások úgy döntenek, hogy ők is megszabadulnának.

Kérdéseid vannak?

32 perces. Miért ennyi? Senki sem szeretne egy összecsapott, félig elkészített segítséget. Lehetne 10 perces is, de az nem segítene Neked.

Pár perc múlva megkapod a videó linkjét e-mailben. Ezt a videót csak azok látják, akik feliratkoznak.