fbpx

Nem az a kérdés, hogy szeretet energiából vagy-e, hanem az, hogy ezt elfogadod-e. A kérdés az, hogy mikor kezdesz el együtt áramolni a teremtő energiákkal.

Ezek az energiák vannak, akkor is ha nem látjuk, akkor is, ha nem hisszük. Vagy csatlakozol, vagy éled tovább a mostani életed.

Hogy könnyebben dönts: nézd meg, hogy a mostani életed hova vezet, nézz a jövődbe, hogy mi vár rád. Ha felteszik neked a kérdést, hogy mit várhatsz a jövődtől, mit felelnél?

Nézd meg, hogy egy másik élet hova vezethet, amiben kinyílnak a női teremtő energiáid, amiben képes vagy önmagad lenni és kiegyensúlyozni az érzelmeid. Ez az ember már létezik, ez az emberiség jövője. A kérdés csak annyi, hogy te mit választasz. A döntés mindig a tied.

Piros vagy kék pirula?

Ha szeretnél a fény útjára lépni, akkor megmutatom, hogy csináld, megmutatom, hogy mit kell tenned, hogy kibontakoztasd a szeretetteljes fénylényedet, megkeresheted önmagad, megtalálhatod azt a szeretetteljes embert aki vagy valójában. Képes leszel lehámozni magadról a rossz hitrendszereket, a rossz szokásokat, a rossz gondolatokat. Azaz átértékeled majd őket. Meglátod, hogy a dolgok nem csak feketék vagy fehérek és azt is, hogy mindenben ott a lehetőség.

Az úton járni neked kell, a lámpásod segítek megtalálni.

 

 

Az előkonzultáció díjmentes és kötelezettségmentes!

Kövesdi Csilla Írisz

☎Telefon és viber: 0650 1068466

Szeretettel fogadlak az online találkozóra.Hívj vagy írj nekem és keressünk egy időpontot.

Az előkonzultáció azt a célt szolgálja, hogy jobban megismerjük egymást és a problémádat, amivel érkeztél. Ezután meghatározunk egy célt, amit szeretnél elérni, amire vágysz, egy megoldás, amire most szükséged van.

Hogyan működik az egyéni konzultáció?

Az első találkozásunk, egy kötetlen, 30-40 perces beszélgetés:

 ➻ Pár szót mondok a arról, hogy miként dolgozom

 ➻ Elmondod, hogy miért jöttél, mi nyomaszt, mire keresel gyógyírt

 ➻ Kiderül az is, hogy szimpatikus vagyok e számodra és tudunk e együtt dolgozni.

 ➻ Ez az alkalom díjmentes!

További alkalmak:

 ➻ Minden alkalom 90 perces, ennyi idő kell, hogy minden átbeszéljünk

➻ Az, hogy hány alkalomra van szükség, a problémától függ, a mélységétől és attól, hogy Te mennyire adod bele magad

Hol találkozunk?

Online: 

Elsősorban beszélgetéshez, érzelmi oldáshoz, ventilláláshoz, probléma megoldásához ajánlott. 

Előnye, hogy korlátlan a térben, csak a technika szabhat korlátokat: messenger hívás, viber hívás, skype, meet.

Személyesen:

Elsősorban kineziológiai kezeléshez, oldáshoz, beszélgetéshez, ventilláláshoz, probléma megoldáshoz ajánlott.

Egy kiválasztott helyszínen, ez lehet az otthonod vagy a Magnet közösségi ház egyik terme (szabad időpontok függvényében).

 

Árak

60 perces alkalmak

Nem alkalmat fizetsz, hanem folyamatot. Mindenkinek egyénileg felmérem, hogy mik az igényei, mire van szüksége és ehhez igazítom a programot és árat.

 

A coaching árából a Segítő Kezek Alapítványt támogatom, ahol főleg hátrányos helyzetű gyerekekkel és családokkal foglalkoznak.

90 perces kezelés a mélyebb problémákhoz, kineziológiai kezeléshez. Itt van idő beszélgetni, megcsinálni a kezelést, elmélyülni és oldani. 

Kiket támogathatsz a fejlődéseddel?

Támogathatod egy, a  számodra fontos értéket képviselő alapítványt. 

Miért jó támogatni? Mert jó érzés adni és jót tenni másokkal. 

 

Ha nincs számodra kiemelt alapítvány, akkor A Segítő Kezek Alapítványnak fogom utalni a támogatást. Az alapítvány hátrányos helyzetű gyermekekkel és családokkal foglalkoznak. Gyermekprogramokat szerveznek: például tánctanulás, adományokkal és lelki segítségnyújtással támogatják a családokat egész évben.

Fizetés és számázás

Fizetni átutalással tudsz. A díj az ülés előtt fizetendő. A számlát online állítom ki és küldöm el a megadott e-mail címedre. Az adományozásról is kapsz visszaigazolást.

Egyéni folyamat

Számomra nagyon fontos, hogy mindenkinek azt adjam, amire szüksége van. Ez nem mindig esik egybe azzal, amit gondolunk magunkról, hogy szeretnénk. 

 A beszélgetés alatt kiderül, hogy mire van szükséged és kaphatunk egy átfogó képet a problémáról. Sokszor már itt is történnek felismerések, mert azzal, hogy kimondjuk, máris oldódik a probléma.

Minden folyamat egyéni. Van, akinek több idő kell, míg másoknak 1-1 alkalom is elegendő.

Havonta keretet adok

Lehetőség van arra, hogy havonta egy alkalommal találkozzunk és átbeszéljük a fejlődésed. Sokan számolnak be arról, hogy ez a havonta kerettartás sokat segít, hogy elérhessék a céljaikat és tarthassák az irányt.

Fontos! Ha már idáig eljutottál, hogy mersz segítséget keresni, a pénz (hiánya) nem lehet akadály – az alábbi helyeken találhatsz ingyenes ellátást 18 év felett:

SOTE Pszihoterápiás ambulancia: szorongással, pániktünetekkel, hangulatzavarokkal, depresszióval, anorexiás vagy bulímiás magatartással, valamint enyhébb életvezetési problémákkal

Tündérhegy

Talassa ház

Félúton alapítvány  Itt cikkeket is olvashatsz pszihológia témában!

 

18 év alatt:

Nevelési tanácsadók listája

Vadaskert Alapítvány

Kék vonal: tel.: 116-111

Segélyvonal a gyermekekért: tel.: 116-000

 

Elérhetőségeim:

Kövesdi Csilla Írisz

Telefonon: 0650/ 1068466

Emailben: szabadnakszulettel@gmail.com

Messengerben: https://www.facebook.com/kcsicoach

Mit tegyek akkor, ha van egy égető problémám, de nem tudom kifizetni a coachingot?

Előfordulhat olyan élethelyzet, melyben valakinek nehezére esik kifizetni a coaching díját.

Gondold végig, hogy te most ilyen helyzetben vagy-e? Mekkora segítségre van szükséged benne? Találhatsz a blogban is segítő gondolatokat.

Gondold végig, hogy valóban nem tudnád kifizetni, vagy csak sokallod a díját? Az, hogy kinek mi számít soknak, egyéni hozzáállás kérdése. Tenni magunkért néha nem is olyan könnyű. Alapvetően mindennek ára van. Van ami pénzbe kerül, van amit más energiákkal fizetünk meg.

Amennyiben ebben a helyzetben érzed magad, nem fogom a körülményeid megkérdőjelezni, ez a te döntésed és a te lelkiismereti kérdésed. Az első beszélgetés díjmentes, ezért mindenképp javaslom, hogy keress meg. Ott megbeszéljük a továbbiakat.

Ha további kérdésed van, akkor kérlek ismerd meg az Általános Szerződési Feltételeket. A Rólam menüpont alatt jobban megismerhetsz engem. A coaching menüpont alatt pedig a coachinggal ismerkedhetsz.

Keress bizalommal, hogyha úgy érzed hogy szimpatikus vagyok számodra.