fbpx

Érezted már, hogy semmi nem az igazi és az életed nem olyan, mint amilyennek lennie kellene?

0-02-05-c4776da4aae3f7e3b2a8490b087fb85af7d2e6c456fdf98251af6b5991f60caf_9a9fb95ab95541eb

Ilyesmiket gondolsz?

– nem jó a munkahelyem 

– nem keresek eleget

– mások előrébb tartanak nálam

– le vagyok maradva

– nem vagyok sikeres

– vannak álmaim, de nem lépem meg őket

Én is pont így éreztem annak idején. Én azt láttam, hogy mások milyen sikeresek, mennyire szuperügyesek, hogy 1-2-3 gyerek mellett vállalkoznak, hogy a munkahelyükön előrébb lépnek.
Aztán elkezdtem gondolkozni, hogy vajon ez miért van? Miért sikeresebbek ők, mint én? Mi a különbség? Nem akartam rosszul érezni magam, ki akartam szabadulni ebből az állapotból. Arra jöttem rá, hogy valójában alig van különbség, de mégis óriási jelentőségű ez az apróság.

A sikeres, elégedett, boldog emberek másképp gondolkoznak!

megváltoztál

Az akadályok bennünk vannak, mi magunk vagyunk a saját akadályunk. A gondolkodásunk, a hitrendszereink és a szokásaink azok, amik azt éreztetik, hogy nem vagyunk a helyünkön, hogy nem vagyunk sikeresek. Azt éreztetik, hogy az életünk nem rólunk szól.

Amikor ide eljutottam, akkor nagyon gyorsan elkezdtem összeszedni, hogy miket kell megváltoztatni és hogy hogyan kell ezt a változást létrehozni. 

Nem könnyű, mert a hétköznapok gyakran elsodornak és nehéz változtatni. Épp ezért egy olyan kurzust készítettem, amit saját tempódban dolgozhatsz fel és minden kérdésedre választ ad. A mindennapjaidba be tudod illeszteni. Rengeteg apró feladat van benne, amiket könnyen meg tudsz valósítani az életedben. Segít abban, hogy megváltoztasd a gondolkodásmódod.

Épp eleget tipródtál és szenvedtél már a megrekedtségtől, igaz?

Egy 4 hetes önismereti kurzust szeretnék mutatni Neked, amely pontosan arra koncentrál, hogy hogyan tudsz kilépni ebből a megrekedt, kilátástalan helyzetből

Instagram

Hozd egyensúlyba magad!

fél cipő

Bevezető áron most 7900 Ft

Mit várhatsz a végén?

❤️Tudatosabb leszel önmagadra és másokra is.
❤️Sokkal jobban fogod érezni magad és sokkal könnyebbnek érzed majd az akadályokat.
❤️Megtanulod, hogy mik mozgatnak téged és miért.
❤️ Megtanulod kezelni az életed, és rájössz, hogy képes vagy uralni és változtatni rajta.

Milyen lesz a kurzus?

8+1 témán vezetlek végig, amik fontosak ahhoz, hogy képes legyél változtatni a gondolkodásodon és ezáltal pozitívabb szemléleted legyen és elégedettebb legyél az életeddel. Képes leszel átformálni a gondolataid.

Néhány téma, amelyet érintünk:                         right

milyen életed van most?

Hogyan zajlik majd?

E-mailekben kapod majd a leckéket, hogy a saját tempódban tudj haladni. Kérdésekkel segítelek, hogy felfedezd a gondolataid, amiket nem ismersz. Amit nem ismersz, azon nem tudsz változtatni. Ha megismered, akkor képes leszel változtatni.

A négy hét végére elindul benned valami változás. Ezt a változást pedig életben tudod majd tartani, ha minél inkább a gyakorlatba átülteted az olvasottakat. 

Mindig úgy készítem a tananyagaim, hogy a hétköznapokba beilleszthető legyen. Tudom, hogy milyen nehéz a munka és család mellett tanulni, mivel 3 gyermek mellett dolgozom én is.

Garancia

Bár csak egy fél cipő áráról van szó, és nem számít nagy befektetésnek, de teljes pénzvisszafizetési garanciát adok a minikurzusra. Azért ennyibe kerül, hogy mindenkihez eljuthasson, aki elégedetlen az életével és változtatni szeretne. Az elégedetlenség azt mondják magyar népbetegség. Szeretnék ezen változtatni. Én is átéltem, és tudom, hogy mennyire nem jó és megrekeszti az életed. És azt is tudom, hogy milyen nehéz belevágni egy önismereti tanfolyamba. 

Ha valamiért úgy érzed, hogy nem volt jó befektetés a számodra, akkor 40 napon belül írj egy e-mailt és visszafizetem az árát Neked. 

garancia

Ők már végigjárták az utat:

“Már nem itt kellene tartanom az életemben” témájú kurzust végeztem el Csillánál.
Sajnos pont ezt éreztem, ami a téma, szóval izgatottan vágtam bele, nagyon szerettem volna megérteni, miért érzek így, honnan ered ez, és ki tudok- e jönni ebből a gödörből.
Egy hónapon át kaptam feladatokat, és nagyon részletes magyarázatokat különböző helyzetekhez. Nagyon vártam ezeket a leveleket mindig. A feladatokat alaposan átgondoltam, és kidolgoztam.
A hónap végére megismerhettem jobbik önmagamat, kiderült, hol csúsztam meg, milyen rossz szokások – melynek bár tudatában voltam, de útmutatás nélkül nem tudtam változtatni rajtuk – nehezítik az életemet. Számomra a legmeglepőbb az volt, hogy valóban elindít a változás útján a kurzus. Rengeteget változtam az egy hónap alatt, és ez elég is ahhoz, hogy észrevedd, amikor újra visszatérnél a régi rossz szokásokhoz. Már tudsz korrigálni, meg tudod akadályozni, hogy újra olyan legyél mint azelőtt. Tudatosabb lettem. Átgondoltabb. Nyugodtabb.
Mindenkinek ajánlom, akihasonlóan érez mit a kurzus témája, vagy nem jönnek a vágyott sikerek az élet bármely területén. Ki fog derülni, hol a probléma. És ha lelkiismeretesen végimész a kurzuson, lesz eredményed!

 Judit, 2 gyermekes édesanya, vállalkozó nő

“Újra tudatosítottam milyen rossz családi minták vezettek rossz lelkiállapotomig. Ezeket a rossz szokásokat most elkezdtem tudatosan figyelni, és már amikor jönne, azonnal módosítom, ahogy tanítottad pl a panaszkodásnál.” Viki

“Sok feladat nagyon hasznos volt, mert olyan szituációkat írtam ki magamból amelyek nyomasztottak/megoldhatatlannak tűntek korábban. Az hogy sok megoldó kulcsot leírtam segített azoknak a tudatosabb regisztrációjában. Ami remélem hosszútávon segít abban, hogy tudatosabban reagáljak, ne érezzem azt hogy ötletem sincs mit kellene csinálnom, így csökkenthet a stresszt az életemben.” Ági

” A programod hatására elindítottam a vállalkozásom és a honlapom is elkezdtem tervezni. Nagy lendületet hozott az életembe. Köszönöm: Rita”

“Nekem nagyon hasznos volt. Ki fogom nyomtatni magamnak, hogy ha elkezdek valami miatt lecsúszni, egyben legyen, azonnal tudjam kezelni magamat azáltal, hogy újraolvasom. Olyan mint egy kis kézikönyv önmagam jobbik változatához. A témák abban segítettek, hogy tényleg az alapoktól rendbetegyem a gondolkodásomat. Nem tudtam volna magamtól erre rájönni. Csak morzsák voltak meg, a program meg végigvitt egy folyamaton. Megcsináltam a motivációs könyvet is, sőt a lányaimmal közösen csináltuk meg magunknak. Ez egy jó kis program volt közösen. A saját motivációs könyvem pedig mindig mellettem van, hogy ha elkókadok, csak fellapozom, és visszaránt. Szóval valódi segítséget nyújtott a program.” Kati

Ki vagyok én?

Kövesdi Csilla Írisz vagyok, szabadulóművész. Szeretek nő lenni és szeretem a női létezést. Az út, amin járok hasonló a tiedhez. Éreztem már azt, hogy nem jó nőnek lenni, alkalmatlan vagyok, nem érek semmit és nyűg az egész élet. Éltem át válságot, utáltam magam, bizonytalan voltam, féltem, kétségek közt éltem. Nőként elég könnyű így élni, mert minderre megtanítanak, de arra nem, hogy kell szeretni magunkat, hogy kell úgy élni, ahogy jó nekünk, megfelelési kényszer nélkül, elvárások nélkül.

Semmiben sem különbözöm Tőled, csupán több mindent láttam már, mert csak nőkkel dolgozom együtt és sok tapasztalatot szereztem abban, hogy miként élnek a nők. Ezeket a tapasztalatokat gyűjtöttem össze és tettem bele a tanfolyamaimba. Ezt a tudást pedig igyekszem átadni annak, aki megérett lélekben arra, hogy változzon és ki akarjon lépni abból a világból, amivel nem elégedett és belépni abba, ahol boldog.

Az én utam is alakul, folyton változik, jelenleg a coaching és a sámánizmus fúzióját használom 1-1 folyamat során. Emellett tanulok kineziológiát, természetgyógyászatot, antropozófiát és ezeknek az elemeit is felhasználom a munkám során. Ezek segítettek nekem is, hogy kiszabaduljak a saját börtönömből, a saját megrekedt életemből és ezeket használom akkor is, amikor mások úgy döntenek, hogy ők is megszabadulnának.


Gondolkodj szabadon és légy szabad.

gondolkodj szabadon