fbpx

Az oldalon közölt tartalmak, saját képek, bejegyzések Kövesdi Cs. Írisz szellemi tulajdonát képezik, melyeket a szabadnakszulettel.hu oldalon közöl.

Amennyiben szeretnéd felhasználni, idézni belőle, a képeket más bejegyzésbe beletenni, kérlek a szabadnakszulettel-kukac-gmail.com e-mail címre küldj egy levelet, melyben engedélyt kérsz azok használatára.

Minden esetben kattintható forrásmegjelöléssel használhatóak fel a szabadnakszulettel.hu oldalon közölt anyagok, az előzetes engedélyezés után.

Minden ettől eltérő felhasználás büntetőeljárást vonhat maga után.

Az oldalon a saját szavaimmal megfogalmazott gondolataim találod, amelyeket forrásmegjelöléssel látok el, ahol szükséges engedély kérés után használom fel. Esetenként olyan oldalakról is idézek, melyek szabadon felhasználható információkat tartalmaznak, itt is megjelölöm a forrást.

Az oldalon saját készítésű képeket használok vagy pedig szabadon felhasználható képeket (pixabay) A meta tagban a kép forrását megjelölöm.

Ha bármilyen problémát észlelné ezzel kapcsolatban, akkor kérlek jelezd a szabadnakszulettel-kukac-gmail.com e-mail címen.