Uralom a mindennapjaim! – Probléma Szelídítő Módszer

6500 Ft

Leírás

A Probléma Szelídítő Módszer

Egy olyan módszert dolgoztam ki, amellyel egyszerűen és gyorsan a problémák gyökeréhez juthatsz el. A rossz érzéseid, gondolataid feltérképezheted és megoldhatod vagy magad, vagy az én személyes segítségemmel.

A legtöbb problémánk abból fakad, hogy a múlton rágódunk, félünk a jövőtől, sztorikat gyártunk, nem tudatos döntéseket hozunk, nem vagyunk őszinték és a szőnyeg alá seperjük az érzéseinket.

A módszer segítségével a láthatatlan dolgok láthatóvá válnak, megérted, hogy mi zajlik benned és képes leszel tudatosan gondolkozni és tudatosan a boldogságra koncentrálni.

Uralom a mindennapjaim! – munkafüzet

Ez a munkafüzet abban segít neked, hogy gyorsan letisztázd azokat a dolgokat, amiktől félsz. Tudom, sokan nem használják ezt a szót, hogy félelem, nem beszélnek róla, de ez az akadálya annak, hogy megtegyél dolgokat.

Szeretnél vezetni?

Szeretnél anyósoddal jól kijönni?

Vizsgáznod kell?

Fogorvoshoz kell menned?

Folyton a kifogásokat gyártod, hogy miért nem teszed meg ezeket? Folyton azon gondolkozol hogy húzd ki magad a dolgok alól?

Akkor itt az ideje megértened, hogy mi zajlik le benned és miért. Erre való ez a munkafüzet, segít, hogy megértsd önmagad és végre magad mögött hagyd ezeket a problémákat!

Miért van erre szükséged?

Mert, ha mindig a szőnyeg alá sepred a dolgokat, akkor egy idő után elég nagy lesz a kosz és elbuksz a szőnyegben és még jobban megsérülsz. Azaz, ha nem nézel szembe a saját gondolataiddal, érzéseiddel, félelmeiddel, akkor egy idő után annyira a fejedre nőnek, hogy megfolytanak. Ennek pedig betegség is lehet a következménye, de a rossz érzések és frusztráció garantált.

Tegyél tehát magadért, a jól-létedért, a boldogságodért.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Uralom a mindennapjaim! – Probléma Szelídítő Módszer” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .