Értékes vagyok! – videó

2500 Ft

Kategória:

Leírás

Értékes vagyok! Videó

Azt érzed, hogy Te nem vagy megfelelő és nem úgy működik az életed, ahogy kellene….

  • mások kritizálnak téged
  • azt érzed, hogy nem becsülik a munkád
  • úgy érzed, hogy kihasználnak a kapcsolataidban
  • nem szereted magad eléggé: kritizálod magad, nem szánsz időt magadra
  • túlzottan maximalista vagy
  • próbálsz mindig mások kedvére tenni, de nem kapsz sokszor köszönetet sem

Mindenkinek vannak kihívásai, akadályai. Mégis van, akinek könnyebb, van akinek nehezebb. Mi a titok?

Ebben a videóban megosztom veled a saját tapasztalataim, amelyeket a munkám során szereztem, és megértheted, hogy Nálad hol csúsznak el a dolgok…

Miért van erre szükséged?

Mert, ha nem értékeled saját magad, mások sem fognak. Előbb vagy utóbb, de szembe fogsz kerülni ezzel a problémakörrel. Jobb, ha akkor foglalkozol vele, amikor még nem vagy annyira rákényszerítve. A boldog élet egyik kulcsa, hogy önmagunkkal jóban legyünk, elfogadjuk és szeressük önmagunkat.

Személyes történetem

Az út, amin járok hasonló a tiedhez. Éreztem már azt, hogy nem jó nőnek lenni, alkalmatlan vagyok, nem érek semmit és nyűg az egész élet. Éltem át válságot, utáltam magam, bizonytalan voltam, féltem, kétségek közt éltem. Nőként elég könnyű így élni, mert minderre megtanítanak, de arra nem, hogy kell szeretni magunkat, hogy kell úgy élni, ahogy jó nekünk, megfelelési kényszer nélkül, elvárások nélkül.

Semmiben sem különbözöm Tőled, csupán több mindent láttam már, mert csak nőkkel dolgozom együtt és sok tapasztalatot szereztem abban, hogy miként élnek a nők. Ezeket a tapasztalatokat gyűjtöttem össze és tettem bele a tanfolyamaimba. Ezt a tudást pedig igyekszem átadni annak, aki megérett lélekben arra, hogy változzon és ki akarjon lépni abból a világból, amivel nem elégedett és belépni abba, ahol boldog.

Hogyan épül fel?

Az összes műsoridő kb 32 perc. Ehhez egy munkafüzet is jár, amiben folyamatosan tudsz dolgozni. A munkafüzet segíti az elmélyedést. Azért lett videós tartalom, mert sokan azt igényelték.

6 témát járunk körbe. Minden témát alaposan átnézünk.

10 azonnal alkalmazható tippet is kapsz a végén.

Mennyi idő kell hozzá?

Az optimális, ha naponta 30 percet tudsz szánni magadra. Van azonban, hogy ez nem lehetséges, de legalább egy 15 percet mindenképp szánj rá.

Hogyan kapod meg?

Megrendelés és fizetés után e-mailban megkapod a videó és a munkafüzet linkjét.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Értékes vagyok! – videó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .