Uralom a félénkségem! – Probléma Szelídítő Módszer

6500 Ft

Leírás

A Probléma Szelídítő Módszer

Egy olyan módszert dolgoztam ki, amellyel egyszerűen és gyorsan a problémák gyökeréhez juthatsz el. A rossz érzéseid, gondolataid feltérképezheted és megoldhatod magad, vagy az én személyes segítségemmel.

A legtöbb problémánk abból fakad, hogy a múlton rágódunk, félünk a jövőtől, sztorikat gyártunk, nem tudatos döntéseket hozunk, nem vagyunk őszinték és a szőnyeg alá seperjük az érzéseinket.

A módszer segítségével a láthatatlan dolgok láthatóvá válnak, megérted, hogy mi zajlik benned és képes leszel tudatosan gondolkozni és tudatosan a boldogságra koncentrálni.

Uralom a félénkségem! – Munkafüzet

Hogyan győzd le a félénkséged? Ez a munkafüzet ebben segít neked. A félénkség meggátol egy csomó mindenben az életben. Lemaradsz szuper beszélgetésekről, közösségi programokról. Nem kérsz fizetés emelést, nem mész oda ahhoz, aki tetszik neked, nem mersz megszólalni társaságban, nem mersz kiállni magadért….

Ezekkel minden nap találkozhatsz az életedben. A legrosszabb a félénkségben, hogy nem vagy boldog és azt érzed, hogy kimaradsz valamiből, lemaradsz valamiről, elmulasztasz egy szuper lehetőséget.

Amikor felkészültél, hogy ennek véget vess, akkor szánj időt magadra és vedd meg ezt a munkafüzetet, amiben végig vezetlek a félénkség minden részén.

Miért van erre szükséged?

Mert, tudom, hogy boldog akarsz lenni, de amíg rossz érzéseid vannak, nem leszel az. Szabadabb és boldogabb életet élhetsz. Meg tudod ragadni a lehetőségeket és kiegyensúlyozott leszel.

Személyes történetem:

A gyerekkoromat is félénken töltöttem, félelemben. Egy rágót nem tudtam venni magamnak, később pedig sem ismerkedni nem tudtam, sem társaságban megszólalni. Mindig vágytam rá, hogy a társaság része legyek, de úgy éreztem ez nagyon távoli nekem. Rájöttem az évek alatt, hogy én magam vágtam el saját magam, és valójában senki sem rekesztett ki sehonnan. Ma már tudom, hogy kezembe vehetem a sorsom, és dönthetek én. Ha akarok odamegyek valakihez beszélgetni, ha akarok akkor nem. De nem a félénkségem dönti el többet, hanem én magam.

Ezért is ez a címe: uralni ezt az érzést és ezt a viselkedés mintázatot. Hiszek abban, hogy ez csak egy viselkedés, amit meg lehet változtatni, hiszen nekem is sikerült megváltoztatnom.

Hogyan épül fel?

A coaching és más technikák segítségével állítottam össze ezt az anyagot, ami feltárja a benned lévő gátakat, gondolatokat. Találsz a munkafüzetben feladatokat, pozitív megerősítéseket, vizualizációs gyakorlatot, tanácsokat konkrét helyzetekre és még sok mindent mást.

Pontokba szedve haladhatsz előre, a feladatok egymásra épülnek. Nem mindenhol van kidolgozandó feladat, van ahol csak elolvasod a leírtakat és beépíted. Sok téma van benne, amelyet a félénkség mintázata érint, ezek vannak feldolgozva, és mindezt úgy, hogy közben a gondolataid is át tudod majd írni. A végére kapsz egy teljesen új látásmódot és gondolkodási mintázatot.

Mennyi idő kell hozzá?

Az elvégzésére szánj legalább 2 órát. Tudom, hogy olyan korban élünk, ahol az idő luxus, de gondolj bele, most 2 órát kell beletenned önmagadba, elindítasz valamit és megváltozhat az életed. Megspórolhatod ezt a két órát és a pénzt is, de akkor nem fogsz előrébb jutni.

Persze ezt feloszthatod akár darabokra is! A javaslott minimum mennyiség a fél óra, amikor még tudsz figyelni és értelme van leülni dolgozni.

A teljes változáshoz kellő időt senki sem tudja megmondani. Mind egyének vagyunk, egyéni problémákkal. Lehet közös pontokat és módszereket találni, de az úton mindenkinek egyénileg kell járnia. Ha elkezded, akkor elindul valami és már érezni fogod a változást az életedben.

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Uralom a félénkségem! – Probléma Szelídítő Módszer” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .