fbpx

Kollektív tudat

Ez egy olyan mező, amely az emberek tudatából épül fel. Működése egyszerű, a benne található információkat az emberek fel és letöltik. Olyan mint a „felhő”, számítógépes nyelven.

Amit egyre többen csinálnak, az egy bizonyos szám felett teljesen a kollektív tudat része lesz. Ezért van az, hogy a gyermekek már számítógépes ismeretekkel születnek, mert az előző generációk már betáplálták a tudást. Az új generáció már automatikusan megkapja.

Ezek a mezők lehetnek több félék, kisebb csoportoknak is lehet saját mezője, vagy családoknak, országoknak, munkahelynek, autóval közlekedőknek, tömegközlekedőknek … stb

A világunknak is van egy hatalmas kollektív tudata, amiben mindannyian élünk. Ebben vannak az alap funkciók, amik az élethez szükségesek.

Minden tudati mezőt a benne lévő tudatok minősége határoz meg. Azaz amilyen gondolatok vannak benne, olyan lesz. Ha például a „a bmvsek idióták” tudatot erősíted, akkor ennek részeként őket fogod bevonzani. Pedig nem minden bmv-s idióta, és a fordítottja is igaz, hogy más autósok is tudnak idióták lenni, ha rossz napjuk van. Ez persze egy sztereotip példa is. Egyszerűen csak ebben vagy benne.

A különböző betegségeknek is van saját tudati mezeje. Aki képes meggyógyulni egy halálosnak ítélt betegségből, az csupán, leegyszerűsítve, annyit tett, hogy kilépett a „halálos tudatból” és a gyógyulni vágyók kollektívájába lépett be. Ilyenkor az ember másokat keres, hasonlókat, hogy erőt merítsen és pontosan így alakulnak, erősödnek vagy gyengülnek ezek a kollektív mezők.

Bármikor megteheted, hogy egy kollektívába belépsz, vagy már nem akarsz a részese lenni. Egyszerűen nézőpontot váltasz, másképp tekintesz a problémádra, betegségedre, önmagadra.

Amíg táplálva vannak a mezők, addig működnek. Ha senki sem gondolna arra a bizonyos dologra, ami benne van, vagy amiben benne van, akkor szertefoszlana. Például, ha hirtelen mindenki elkezdené szeretni önmagát és egymást, akkor a gyűlölet és háborúk kollektív energiamezeje megszűnne.

Nézd meg, figyeld meg, hogy a te környezetedben ez hogyan működik. Te magad milyen kollektívákhoz tartozol?

Ha csatlakozni szeretnél egy gyógyító kollektívához, amelyet a szeretet vezérel, akkor ajánlom az Új Kollektív Tudat oldalt. Itt is olvashatsz érdekességeket, bővebb információt és minden este van egy meditáció is.

A világ változásban van, csatlakozz hozzá te is!

Még szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .