fbpx

Miért érdekes fizikai síkon a zsigerbe juttatott félelem: A félelem elvág minden mástól, ezt már tudjuk.

A test egy csodarendszer. A táplálékot és a mentális táplálékot is az emésztőrendszer emészti, dolgozza fel, szívja fel. A gyomor és a belek szerepe az élelem és a gondolatok megemésztése. Az emésztőrendszer az immunrendszer alapja. Ezt az Újkori orvostudomány alátámasztja.

Ha az emésztés megfelelő, akkor jól működik az immunrendszer is. Ha azonban gondok keletkeznek benne, akkor az immunrendszer is gyengül. Ha a félelem megmérgezi az emésztést, akkor gyengül az immunrendszer.

Gondolj csak bele, sok ember, amikor fél, hasmenése van, gyomorfájása van, vagy nem bír enni stb. mondjuk, ha vizsgáznia kell. Fizikai tünetei lesznek a félelemnek. Ha ez tudattalanul beül a szervekbe… képzeljük el milyen romboló hatású a mindennapi életre.

A kulcs a tudattalanul. A külső félelem-propaganda azt éri el, hogy a félelem szokásossá válik, azaz szokássá! Szokás, az, amit tudattalanul végzünk, pl. a reggeli kómás kávé készítés, nem gondolkozol, hogyan kell, csak csinálod. A félelemre való szoktatás is így ül be a szokásaink közé. Természetes lesz egy idő után, hogy félünk és észre sem vesszük.

Az emésztés sérül, az immunrendszer sérül…

Ennek ellenszere továbbra is a felismerés és a szeretet! Ismerd fel a játszmát! Nem kell, hogy részese legyél. Ne félelemből dönts, hanem szív és tudat egységéből. Gondold és érezd át, hogy a döntés, amit hozol tényleg jó e neked vagy csak félelemből hozod. Hozd tudatos szintre a döntést és vedd vissza a jogod, hogy dönthess a saját életed felől.

Mert a félelem manipulál. Aki fél, azt lehet irányítani, aki fél annak meg lehet mondani, hogy mit tegyen. Nézz körbe a történelemben, hogy ez így működik.

Szeress, mert a szeretet az egyetlen olyan út, ami tényleg képes megszabadítani. Természetesen ez egy folyamat, a szeretetté hangolódás egy folyamat. Csak kezdd el, és érezd a hatásaid.

VEGYÉL EGY MÉLY LEVEGŐT ÉS SZABADULJ FEL


UI: Az előző bejegyzést is olvasd el. Forrás gondolatok: Hatvani Galina, Dr.Joe Dispenza, Élő mátrix tudományos film

Még szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .