fbpx

Bár azt hiszed, hogy nem. Lehet, hogy sok a traumád, a gyerekkori rossz emléked, rossz beidegződéseid, rossz szokásaid …. Hát ezek mindenkinek vannak. Csak azt akarom mondani, hogy nem vagy egyedül. Mégis miért érezzük magunk elszeparálva?

Észrevettem, hogy a facebook csoportokban, főleg az anyás csoportokban, ha valaki beírja a gondját, és talál azonos helyzetben lévő embereket, akkor megnyugszik. Velem is előfordult már ilyesmi. De vajon miért kell mások visszajelzése?

Az ember hajlamos csak a rosszat észrevenni, mert az agyunk így működik. Vajon miért van ez így? Tudunk rajta változtatni?

Sok tudatalatti dolog zajlik éppen most is, amikor ezt olvasod. Érzelmek keletkeznek benned, egy részüket felismered, míg mások belül dolgoznak. Vajon mit lehet ezekkel kezdeni, ha kell egyáltalán….

Különböző témákat fogok körbe járni, azokat amiket én is tanulok, azokat, amikben fejlődnöm kell vagy azokat, amikben mindenkinek fejlődni kell. Egy izgalmas út áll előttem, amíg elérem a célomat.

Gyere Te is, hátha akad maj valami, ami jól jöhet…

… mert azt gondolom mind csodálatraméltóak vagyunk. Te is.

Csak nagyon elfelejtettük.

Még szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .