fbpx

Kurt Tepperwein: Kapcsolataink

Ez a könyv hiánypótló, pedig 2007-ben adták ki először itthon. Mégis úgy érzem, hogy kevesen olvasták eddig. Pedig a legfontosabb témáról szól, amiben valaha könyvet írtak: a kapcsolatainkról.

A kapcsolat magunkkal.

Az első fejezet azt tárgyalja, hogy hogyan alakíthatunk ki magunkkal jó és szeretetteljes kapcsolatot. A magunkkal való kapcsolat az alapja mindennek. Ha a saját magunkhoz való viszonyunk pocsék, akkor másokkal sem fogunk tudni jó kapcsolatokat kialakítani. A másik ember tükörként szolgál és a mi gondolkodásunkat tükrözi, azt, hogy mit is gondolunk magunkról. Ha a magunkkal rendben vagyunk, akkor rendben leszünk másokkal is.

Párkapcsolat

A második fejezetben a párkapcsolatokról ír. Rövid fejezeteken keresztül vezet az író arra, hogy hogyan tudjuk meggyógyítani a kapcsolatunkat a párunkkal. A gyakorlatban könnyen megvalósítható tanácsokat ad, hogy merre induljunk el.

A világ és én

A harmadik fejezetben arról beszél az író, hogy milyen a kapcsolatunk a külső világgal. Hogyan illeszkedünk a világba és a világ hogyan viszonyul hozzánk. Képesek leszünk megváltoztatni a világnézetünket és jobb irányba terelni az életünket.

Az univerzális energia

A negyedik fejezetben gondolatébresztőket kapunk arról, hogy milyen energiák mozgatják a világot és hogy mi is az az univerzális energia. Ez az energia mozgatja az egész világot, a teremtés maga, a szeretet maga. Nem ismerjük még eléggé, de itt az ideje megismerni.

Miért ajánlom?

Az önismereti utadon egy kötelező olvasmány. Sokkal jobban megérted magad és másokat. Jobban tudsz kapcsolódni az életedhez és boldogabb lehetsz. Sok gyakorlati tanácsot ad, amit ki tudsz próbálni az életedben. Már nem elég elméletekről beszélni, mostantól tenni kell és ez a könyv nagyon jó arra, hogy elkezdj gyakorolni.

Kurt Tepperwein német író, elsősorban életvezetési és ezoterikus témákban ír. Természetgyógyászattal és hipnózissal foglalkozik. Könyvei átfogóak és az élet minden területén használhatóak.

Még szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .